24 May
24May

Vzkaz od Galakticke Federace Světla.

 Proč jste na Planetě Země.

 Pracovníci Světla, Anael. 

 Láska a zlo na Planetě. S pokorou přijato toto poselství přátelé. 

Anael 🙏🙇‍♀️ ♥️ 

 Milovaní, 

Zdravíme vás, jsme tu, abychom vám předali zprávu, a ujasnili to, kde jste. Jste na Planetě Země. Začínáte chápat, že žijete na Zemi, která má velmi negativní vibrace, a že jste uvězněni a ovládají vás zlé mocnosti. Jste hrdinové, že to zvládáte. Jste uvězněni v negativních programech, jste v jakémsi vězení. Jen víra vás osvobozuje. Už asi víte, že Země je vězením pro duše s těžkým karmickým zatížením.

 Co to znamená, jsou to naprogramovaní lidé jako vy, kteří byli stvořeni, aby žili zde na Planetě a byli otroky, a byli i jakýmsi testovacími individuii. Ti, co vás stvořili, neměli vůbec žádný etický kodex, na uchování lidí v lásce jakou známe my, oni to neznali, a my museli poslat na Zem bytosti od nás, abychom to vyrovnali, byl to zpočátku boj, ale nenazývejme to boj, ale naše poslání. Těm, kteří jsou ovládádni zlem, je jedno kdo umírá, kolik jich umírá, tato negativní individua nemají vůbec emoce cítit smrt, bolest, utrpení druhých, a už vůbec ne lítost s druhými. Oni samotní jsou naprogramováni velmi negativně, bez citu, bez emoci a soucitu. Ano tací jsou též ve Vesmíru, a my je známe. Pokud někdo z vás cítí, že jste občas chladní až ledoví, bez emoci, tedy bez lásky, tak máte něco z jejich DNA. Ale věřte, čtete tyto řádky, dostali jste se až sem, k Anael, tudíž jste na nejlepší cestě, toto DNA změnit, a už se tak děje, nezoufejte. Je to součást vašeho poslání vaší duše, nyní se rozhodla zcela se změnit.

❤️

 Někteří jsou zcela ponořeni v těchto zlých a negativních energiích, nikdy se nezmění, někteří jsou trochu nainfikováni, někdo víc někdo míň. Sami se na sebe naciťte, kolik zla v sobě máte a vás ovládá, ale věřte, že pokud toto zlo v sobě chcete už teď odstranit, tak stačí se spojit buď s námi nebo s někým silným, kdo pracuje pro světlo, kdo je silným léčitelem světla jako Anael, nebo další, koho vy cítíte, že jeho světlo vám může pomoci, a už to měníte. Ano tito pracovníci světla, kteří jsou pro tuto práci námi vybráni, ale víme, že jsou to lidi jako vy, a čelí stejným lidským výzvám v sobě a se světem, ale mají ten program jinak nastavený, a už s nimi dlouho pracujeme a komunikujeme, ti jsou povoláni k tomu, měnit vaše DNA, a my jim pomáháme, protože ti, co nás volají, tak vás k nim pak posíláme. Je to smlouva jejich duší s námi, kteří přišli na Zem, aby lidstvu v té temnotě pomohli, a nebo úplně ven z té temnoty, kdy se sami rozhodnete žít v pararelním světě tj. s námi.

 Spojovat se s námi, a cítit nás, mluvit s námi, a hlavně se nás nebát je cesta ven z toho zlého světa.

 My jsme láska, my jsme světlo. 

❤️

My jsme se rozhodli, vaši Planetu udržovat v rovnováze energií tmy a světla. Vaše Planeta je velmi krásná, má jemné energie, ale je velmi hustá tou negativitou, v které vy musíte žít. Kontakt s námi nebo jinými mimozemskými bytostmi, říkají i extraterestrials, vám umožní se povznést nad tou negativitou, v které se vaše duše na základě tisíciletého porobení – otroctví na planetě rozhodli žít, každý nový život té duše může znamenat proměnu DNA proměnu života. 

A to se nyní děje, planetárně se mnoho tisíc duší rozhodlo odejít z této negace, protože s námi začali komunikovat, někdo pomalu, někdo víc atd. nespěcháme a netlačíme na vás, vy nás cítite podle vyspělosti vašeho „spirituálního“ já. Vyspělé duše s námi komunikují už několik tisíc let. Máme s vývojem lidské duše a vašeho DNA trpělivost, pro některé je to práce, poslání, které jsme dostali od našich mistrů, jako životní poslání se starat o vás, neznáme nic jiného jako tuto práci, a blaží nás, když vidíme, kolik lidí z Planety se nyní o nás zajímá, a rozhodli se odejít z otroctví duše. Bohužel fyzicky budete muset stále žít v té děsivé realitě, kterou na vás ti, co ovládají tuto Planetu, připravují, ale i to můžete měnit, jako se tak děje dnes.

Někdo se ptal Anael, zda vás můžeme vzít s sebou. Ne nemůžeme, ne my. Možná jiní, ale my ne. My vám umožníme pouze teleportaci k nám. A můžete nás navštívit, jako nás navštěvuje Anael. Jako se vy navštěvujete fyzicky na Planetě, tak k nám můžete přijít na návštěvu, a nebo i přijít domů, tam Anael též už přišla a bylo težké pro ní odejít. Dáváme vám příklad s ní, abyste to pochopili, co je možné. Všichni i my zde nahoře jsme v takovém rozrušení, co bude dál, vidíme plány negativních zlých vlád, a snažíme se je energeticky odvrátit, ale ani zde nemůžeme zcela zasahovat do vývoje jejich duší. Anael nás zavolala, protože se nyní trápí tím, do jakého zla se narodila, a že tu musí žít, a jak je to nespravedlivé, protože už byla tolikrát u nás a vidí v jakém míru a lásce my žijeme, a je to pro ni velmi těžké vidět ty rozdíly, a přijmout tu realitu, v které MUSÍ žít… nemusíte nic, ale nepřejeme si, abyste si kvůli tomu brali životy, protože se duše pak zase vrátí na Planetu v té bolesti dobrovolného odchodu, a bude zatížena dluhem, že se vzdala života a začínáte znova. Každý se můžete očistit od všech karmických negativních bloků a energií, a pokud dosáhnete čistoty, jako třeba dosahuje Anael, která je naším velkým prostředníkem – éterickou duší - mezi Zemi a námi, i tím, že vás léčí, tak vás očišťuje a připravuje na ráj zde nahoře, protože pak se vaše duše mohou v té čistotě rozhodnout, zda se vrátí na Zem či ne, protože my zde jsme všichni v míru a v lásce, a to ona vidí, a vidí ty velké rozdíly, v kterých vy žijete a my. Přijměte to, jako ona nám slíbila, že to přijme naplno, ač cítíme, že ji to bolí, protože poznala ráj u nás, a kdo ho pozná, pochopí, o čem mluvíme. Milovaní je to možné poznat! Pracujete  - na sobě, čistíte se, a jdete výš… už jste ve 4D, směřujete k nám do 5D, odkud už s vámi můžeme krásně komunikovat, jako komunikujeme s ní. 

💖

Anael vám zprostředkuje, co je nutné, ale také jako my se musí energeticky proměnit/navýšit, aby se dostala k nám, jako my k vám. 

Pokud nutno, ptejte se jí, nebo ji naslouchejte. Je naším velkým vyslancem Světla. Nebuďte milovaní smutní, že musíte žít mezi tak zlými a podlými lidmi, je to volba vašich duší, které tu jsou už tolik tisíc let, a až teď nás zaslechli, pocítili tu touhu být v míru, v lásce, a radosti. Přjměte tento váš život, máte děti, žijete pro ně, s nimi, a vychovávate je jak nejlépe umíte, abyste všichni tu náročnou realitu zvládli. <3 Kdo z vás toto už cítí, gratulujeme vám, jsme na vás hrdí, a věřte, že máme hlubokou radost, protože je to i výsledek naší práce. Děkujeme vám. Vydržte, co se nyní děje, je právě moment, kdy se snažíme změnit celou DNA Planety, a přeměnit strašné zlo, které vás ovládá do lehčí formy přijatelné ve vibracích Země. To zlo úplně nemůžeme vymýtit, ale snažíme se, aby Planetu zcela nepohltilo, a nezničilo, jako známe z minulosti. VY svým pozitivním nastavením a vírou nám i sobě kolektivně moc pomáháte. 

 Pracujeme dál, vydržme, a prosím přijměte místo, kde žijete, jako možnost se nyní očistit od zla, a připravit se na cestu k nám, až se vaše duše rozhodne odejít z této Planety. Mluvíme o smrti, ale to jsou ty myšlenky, do kterých nás Anael pozvala, a tak s ní a s vámi (požádali jsme ji, aby to zapisovala) komunikujeme. Děkujem za vaši sílu a lásku. Milujeme vás. Jste hrdinové, a my vám pomáháme, věřte, že vám vždy ve tmě pomůžeme, každému z vás, kdo nás volá. Ať to jsou Archandělé, nebo Nanebevzetí bratři a sestry, nebo my, jsme tu - pomoct a vyrovnávat tmu a světlo. 

Milujeme vás. ❤️

 Vaše Galaktická Federace Světla. Ishtar, zástupce. 🙏🙏❤️🙏 

Channeling: Anael Milena Láska

Video poselstvi : https://youtu.be/JSo0TZza2Q4

Ishtar ke mě přišla, protože jsem o ní poslední době hodně četla, a je Bohyně Sumerů, kde celá ta negativni DNA byla nastartována, skrz Anunaki, Ishtar je spojena s Venuší, jako Athena, či jako Archanděl Anael, je též srovnávána s egyptskou bohyní ISIS či s Hathor, dnes poprvé přišla Ishtar. Děkuji moc. S pokorou přijato poselství navazující na mě myšlenky a prosby, jak dál pro kolektiv. 😇🌿 🙇‍♀️🙏🌼 ❤️

Komentáře
* E-mail nebude na webu zveřejněn.