18 May
18May

SEBEHODNOTA 💕Drazi už ji vidite? Je to delsi cesta videt svoji hodnotu ~ nahlizet na sebe s laskou a respektovat sve slabe a videt sve silne stranky...
Co pro to delate ? No a mejte se sebou trpelivost a hlavne nebudte na sebe tvrdi a pohladte se... necekejte pohlazeni od partnera, ten se potrebuje pohladit take. 

Verte, ze se pohladit s tim se začalo teprve nedavno, ani rodice a ani jejich rodice to moc ci skoro vubec neumeli, proto je tolik bolesti a traumat. 

A tudiz je nemuzeme za to, jak jednali odsuzovat ... Zili jak nejlepe umeli... Kdo zacal a verim, ze vy vsichni uz jste na ceste k sebelasce ...A pokud uz vidite tu propast nesebelasky a nerespektu, kterou k sobe ~ mezi sebou a v sobe ty generace mely... tak to uz se lecite.My to dnes MENIME.

MENIME ten stary nefunkcni program, ktery jsme ziskali od rodicu ... promenujeme vse do sveho 💕do osoby... svetylka zijiciho v lasce a v miru 🌸
A kdo toto jeste drazi nezvlada a nevi, jak se mit rad < mota se v destruktivnim kruhu ve vztazich a nelasky< volam zde... pomohu vam dostat se ven z tunelu do SVETLA.

Napiste mi do zprav a zacneme s terapii a lecenim bolestive duse do LASKY 🌸🌸🌸Uz dnes a ted napiste.
Se sebe*laskou a radosti...
Vase
Anael 💕🙏🏻💕

Komentáře
* E-mail nebude na webu zveřejněn.