12 May
12May

Přátelé, 

Zde zpráva pro vás 📩opět mě navštívili UFO zde tito: Grey short. šediví krátcí. a jak je zde v popisu, jejich posláním je experimentovat a klonovat.Nejdřiv jsem slyšela "Něco ti chceme sdělit, lehni si. Uvolni se". A já už citila, přicházející silnou energii. A viděla jsem je hned, jak se mě zeptali, zda mohou přijit, a ja řekla, ano. Přišli dva a viděla jsem je energeticky, stejně takoví, jaký vidíte na obrázku.Řekli mi:
Tobě a dallším 1000 lidem na této Planetě přicházíme oznámit, že díky nám přichází na Planetu nový klon reptiliánů, který vznikl - byl naklonováni z bolesti a traumat mrtvých týraných dětí.
Tito reptiliani v podobě lidí, budou zcela nezakrytě a bez obav pojídat veřejně děti, krást je všude, kde děti nebudou chráněny, a nepřijde jim to divné, protože to samé se dělo jim, proto to už mají v DNA. Tak jsme to udělali, abychom vás vedli k tomu si vážit svých děti, vidíme, že si na Planetě Země děti nevážite si jich, bijete je, prodávají je do otroctvi, k pedofilum, mlátíte je a vychováváte v nelásce.
Tohle se musíte naučit na Planetě, aby se její energie posunula i ve vztahu k dětem.
Musíte si dát pozor na své děti!!!
Zde se lidi budou učit lásce, ochraně a respektu ke svým vlastnim dětem, protože se tak nedělo...
Z těchto děti, z jejich bolestivých duší se ve vesmíru nakumulovalo hodně negativní energie, a my ji museli nějak spotřebovat."
Zhrozila jsem se, když mi to řekli... A ptala jsem se hned a jak se mají lidé - rodiče proti těmto reptiliánům bránit. To je tak strašné, ne všichni to hned pochopí...
"Ochránit je můžete vždy: SVOJÍ LÁSKOU. Pošlete ke svým dětem každý den požehnání ve formě světla a ochrany okolo nich, a tak se vy lidé učíte lásce k sobě a ke svým dětem, protože každý ho máte v sobě. My si svých děti vážíme, jsou naše budoucnost a respektujeme jejich vlastní vývoj.
VY LIDÉ, kdo jste už ve světle a v lásce, přistupujete k bližním se soucitem, tak i ke svým dětem, a tak dávate světu SVĚTLO, tam se reptiliáni bojí jít."
Ještě jsem se jich zeptala, proč to říkají mě, že zase nemám tolik tisíců fanoušků, oni řekli:
"Máš, tvoje energie a slova dopadají dál, než si ty myslíš. ne vše je vidět. Jsi důležitá pro nás. velmi, opatruj se. Chráníme tě. Ochraňujeme tě. Tuto zprávu máš sdílet dál. Lidé se musí chránit a věřit ve světlo."
A odešli. Viděla jsem jejich kosmickou loď - talíř, i to bylo pro mě zvláštní, že jsem ji viděla, jindy vždy zmizeli.
Ano už po druhé sem za mnou v těchto měsících přijeli, jsem dojata a poctěna.
🙇‍♀️
Přátelé tak to bylo moje dnešní noční zajímavé setkání. Cítím, jak mi tělo duše vibruje, když vám to píši.
V lásce navždy, tak jest. Dekuji. Sdílejte tuto zprávu tež.
Anael <3 🙇‍♀️🙏💞
<3

Komentáře
* E-mail nebude na webu zveřejněn.