12 Sep
12Sep

Spiritualni Cesta za Larimarem. Dominikanská Rep.


do PUNTA CANY jiz 14.11. * 

15.11.21 ♡ Začíname cestu ♡ CESTA ZA LARIMAREM DO DOMINIKANSKÉ REPUBLIKY 🇵🇦💙❤🏝🦄 Max. 15 osob. Manifestuji... manifestujeme ať se tu shledáme a podnikneme tuto dobrodružně spirituální cestu  Do Dominikanské Republiky  - spirituálně s Anael. 

Pro osoby s dobrodružným flexibilním duchem, který si jede jak odpočinout, nabít novou energií tak i zkušenostmi s kulturou a lidmi této ostrovní země s pokladem LARIMAREM.

JSEM vaším průvodcem... jak spirituálním tak i po této časti země. 🙏🦄 

👉Letenky na www.condor.com z Vídně či Frankfurtu. Lufthansa. Airfrance. Iberia. 

👉Do DR NEPOTŘEBUJETE ŽADNÝ TEST. Na cestě zpět si koupite platny covid test bez testovani :) asi za 30 Eur v Bayahibe.


 Program CESTA ZA LARIMAREM 🇨🇿🇩🇴 ❤🏝💙 ♡kolektivni PRILET PUNTA CANA - odvoz vsech do Bayahibe (40km) ♡15.11. Navsteva ostrova Saona. Odpoledne pobyt na plazi. 16.11. Odjezd do Santa Dominga ♡ Prochazka hlavním městem historickym Santo Domingo ♡17.11. Odjezd do Barahony. 7 denni Ubytovani v hotelu se snídaní. Hotel má pristup k moři, swimming pool, mini park na yogu a odpočinek. ◇Po cely týden dbám o Vaše potřeby. Kdo si bude chtit dopřat odpočinek, může zůstat v hotelu co zařídím taxi odvoz někam, meditace, pohoda či cvičeni na plážích. ◇návštěva dolu Larimaru, výrobny a dílny a městečka Bahoruco, kde byl poprvé v r.1974  objeven Larimar. ◇Možné setkáni s jeho objevitelem Miguel Mendez (80) ve vyjednávání nyní. ◇Tanec a zábava. ◇Jídla všech možných rybích specialit. ◇Ceremonie "Tierra Agua y Alma" / "Země Voda a duše" na pláži. 💙🏝 ♡22.11. Odjezd směrem azurové pohádkové pláže Paraiso, Los Patos (ubytovani 2 noci), Bahia de Aguilas (prenocovani), vylet člunem, vylet k hranicím s Haiti s průvodcem. Navštěva rezervace Olviedo s plameňaky a dalšimi vodnimi zvířaty. 💙🏝 Zpět Barahona. Santo Domingo. Odlet 30.11. z Punta Cany Podle možností. 

👉Cena: 38 tis. Kč 

V ceně není letenka ani obědy popř. Večeře. V ceně je má práce, doprava z letiště, transport minibusem po cely pobyt, ubytovani v hotelech se snidani ( možná někde i s večeří), cesta dondolu Larimar ( normalni cena pro turisty 150 usd) Celý program je flexibilní změny k lepšímu jsou možné. 


Vice v messengeru, whatsapp 00420 725353321, email 📧lovelightanael@gmail.com ci na www.anael.cz Dĕkuji. Těším se na vás..

Pozvěte své přátelé, sdílejte... 

S láskou Anael ❤🙏 


***♡♡♡♡☆☆☆☆**** 

Komentáře
* E-mail nebude na webu zveřejněn.