08 Dec
08Dec

 MÁ NOVÁ CESTA aneb KONEC POVOLÁNÍ či EGA teď už jen CESTOU POSLÁNÍ.

 👉👉ZMĚNA... VELKÁ ZMENA JE VE VZDUCHU. JDEME DO NÍ. DO NEZNÁMÉHO ZNÁMA. ANO silně teď cítím, že se staré programy kompletně uzavírají... Máme teď všichni šanci buď s radostí a nebo i docela i s takovou nevyhnutelnosti uzavřít to staré a jít do úplně ale úplně nového. Cítím to, a k tomu navíc, že se mi nechce pustit toho starého. Jde o kolektivní energie. Tak jdeme do toho. 😰😳😏😟😃. 

Přichází totiž úplně nový věk jak pro nás už ve Světle tak i pro Planetu v nových světelných energiich. Kdo zůstane ve starém bude se dal v tom plácat. Jde tu silně i o misi každého kdo ji hledá či už dávno našel. Ta se zaostřuje. Nejde už tak o povolání či job jen vydělávat peníze, ale o poslání... Ano. 

Mam teď víc klientů, kteří už nemohou vydržet v té práci, kde dřou jak otroci a jsou jen roboti... Ano, zde je velká výzva... Chtějí to skončit. Chtějí to změnit a jdou do toho... Duše volá a teď už jen mit odvahu... Pustit se nejistych jistot... U někoho vidím cestu hned, když duše je připravena na cestu poslání.. U někoho to bude trvat ještě blokují materiální potřeby či karma chudoby... Kdo se toho pustí...a jde za voláním srdce - Má vyhráno. 

♥️♥️♥️🙏

🙏🙏 Každý si má uzavřít svůj starý styl život a myšlení.. Staré návyky a zlozvyky... už prostě má přijít to radikálně NOVÉ... A ten nový jsme si sice přáli a teď když je tady tak jakobychom ho zase nechtěli či se ho "báli" či ho oddalovali...ale nejde to. Chtě nechte musíme jít do nového. Úplně. Kompletně. Jako o 360 stupňů. 😉😣😟

 Tak jdeme... Připojte se ke mně... A Sdílejte dal...Ať už má odvahu jít dál víc a víc duší....

 S láskou ke změně a k novému ANAEL❤️ www.anael.cz 

#jednotavedomi #poselstvilasky #anael #andele #archandele #lightbeings #lecenianael #galaktickafederacesvetla #vesmirenergie #ceremonyofthelight #lightlove

Komentáře
* E-mail nebude na webu zveřejněn.