19 May
19May

Lide ziji v materialni prazdnote, jesitnosti a aroganci a v neskutecne zlem Egu. Slysim VESMIRNY ALARM. Silne. 🙏🛑🙏
Kdo style žije v nenávisti, ve vzteku, tak bude zaživat šilené peklo...Zli lidi budou jeste vic bezradni a vic zli... achjo..posleme jim lasku...chudaci nezazili nikdy dobro a lasku💖🙏🙏💖...Vy pozor na zdravi, kdo ma vychylky zla a dobra. A hlavne skutecne to ted silene vibruje, Planeta, svetlne mocnosti nahore jsou v takovem "vzteku" na lidstvo... a vyhlasili "valku" na temne energie...
Konec rozdelovani sveta... Svetelne bytosti chteji cim dal vic Jednotu. V Lasce. Ve svetle.
Vidim to pred sebou energeticky..., jak se vesmir svetelnych vudcu shromazduje a hybe a citim cistici hnev ze zhora... uplne mam husi kuzi jak to pisi.... je to ten vesmirny vztek (ne ten lidsky negativni... nevim jake slovo pouzit), kdy se veci uz musi menit k lepsimu, ale nejdriv musi prijit pro lidstvo zase katastrofy, opet to prichazi.... Drzte se... zustante v motlitbach v LASCE, jdete vedome pryc od hadek... a negativnich lidi. Nepisu to jen tak, je to hodne dulezite.. cim dal vic Nepropadejte panice, kdo je v lasce, je v bezpeci, ... verte, ze mate podporu zeshora... jen ji o ni pozadat: Nyni Nanebevzete Mistry 💖
Archanděl Rafael vzkazuje: „Několikrát se zhluboka nadechněte a pomalu vydechněte, abyste probudili svou energii a osvobodili se od napěti. Ve chvílích stresu často nevědomky zadržujete dech. Avšak dýchání, jak víte, je nezbytné k okysličování vaší mysli, vašeho těla, ducha i samotného života. Udělejte si někam poznámku o správném dýchání, aby vám připomínala, jak je důležité osvěžovat se hlubokým a pravidelným dechem."
Mate sveho Mistra ? Mluvi k vam? Ano ♡určitě ho poslechněte. Učite se komunikaci s Mistry.
Komunikuji nyni hlavne s Shivou, Saint Germain, s Hathor, Kali, a Metatronem, v zavesu to zastituje Archandel Michael s celym tymem ArchAndelu.
Motlitby poslany... 🙏🙏🙏
Vase Anael

Požár v Paříži. K tomu mi přišla tato zpráva:
"Lide v Parizi propadli prazdnote ..materialismu...vandalismu.
vanity of the Spirit * Vesmir... velmi stary a zkuseny duch mesta, historie kathedraly poukazuji na to, co se s lidma stalo kam to miri ve sve materialni prazdnote marnosti a jesitnosti. Co se stane s katedralou...se stane s nima... uplne vyhori...a zmizi i s duchem." 😫😓😢Posleme jim lasku a prani, abychom uz sli do jednoty a nerozdelovali se materialne a duchovne. 🙏💖🙏Anael.


Komentáře
* E-mail nebude na webu zveřejněn.