19 May
19May


VZESTUP z 3D DO 4D/5D
text: Anael Milena Láska 
<3 
Co to se jedná v tomto přechodu z 3D do 5D- pro vás osobně, když neberu ohled na osoby, s kterými žijete, a kde jsou oni.
Přechod z 3D do 4D-5D - na základě mých osobních zkušeností. Vše jsem si vždy viceméně čistila sama, léčila sama, nebo v rozhovorech s bližními mě pak ty staré programy vystoupily, a ja je hned chytila za pačesy a šup odřízla od mého života... Též mi pomohla Ayahuwasca v Peru. Doporučuji, když jste pripraveni na skutečně hlubokou sondu do duše a střetnuti s vlastními démony, tato posvátná medicína tež pripravi na vzestup. Hluboke čištěni je nutností. 
<3
Celkově jde hlavně o vědomý přechod vlastních energií, vědomí a těla - z karbonového těžkého těla se vaše tělo přeměnuje na lehké křišťálové. 
Vědomí se stává víc a víc bezstarostné, myšlenky se mění do láskyplných a mirumilovných obsahů, váš životní styl a typ stravy se mění. 
Věřte, že KAŽDÝ přechod je spojen vždy se silným fyzicko-duševním procesem v těle a v duši. Vždy pocítíte, že se s vámi "něco" děje. Možná už to z vás někdo zažil?! Je to otřes a tím nastává změna. Zbavujete se starých programů, démonů a všeho, co vás brzdí ve vývoji do 5D. 
<3
3D je život v dualitě, v nelásce, stále vaši duši (i tělo) provází pocity bolesti, utrpení, jistě vzteku a zloby, nenávisti (někdy neopodstatněné), zkrátka vás ovládají negativni emoce.Čim víc se s nimi budete cítit špatně, a jako že nepatří k vám, tim silněji budete pociťovat proměnu vědomi... duše se ponoři do tmavé noci a tam začne s uvědomováním programů, které vám v egu vadí a neslouží. 
<3
Při přechodu z 3D do 4D cítíte, jak toužíte a už částěčně žijete v bezpodmínečné lásce, v 5D už jí žijete zcela, toužíte po jednotě lidstva, míru a vlastní rodině spojených duší. Hádka, vztek, nenávist, zlo typické pro 3D, zmizí zcela z vašeho života, postupně, kak si čistíte karmu. 
Uvědomíte si sebe jako multidimenzionální bytost. 
Jako já jsem Archanděl, Sirian, Venušian, Arkturian, i Plejáďan apod. Pamatuji si na Lemurii, i Atlantidu, a samozřejmě Egypt. A ještě mě čeká víc o sobě se detailněji dozvědět. 
Proč máme v sobě tolik identit z jiných planet? 
Po experimentech Anunaků, kteří žili zde na Planetě Země jako první, náš slunečný systém zkoumali i další intergalaktické civilizace a spájeli se s prvními lidskými bytostmi, které naklonovali Anunnaci. O nich a jejich negativním vlivu na náš vývoj v 3D napíšu příště. 
Takže v našem DNA máme i jiné záznamy z civilizací než jen té naší lidské, já to tak vidím a cítím. Jinak proč bychom v sobě necítíli spojení s dalšími civilizacemi? 
5D nebo-li pátý rozměr je realitou ještě čistější lásky a vesmírného vědomí, a je tedy skutečně multidimenzionální realitou. Jak vidíte u mě, často, denně se spojuji s nimi a už je to pro mě méně energeticky náročný proces než byl předtím.
Jaké je 5D vědomí?
Zde prožíváte pocity radosti, štěstí, a nemusíte mít k tomu úplně jasný důvod... někdy se lidi diví, že jsem tak radostná, prdlá jak se říká... Ale je to proto, že mě najednou polije tak krásný pocit štěstí a radosti, kde žiji, s kým ziji a kdo jsem... cítím lásku k lidem, k Planetě, k celé Zemi. a pak se tak raduju, skáču a pláču, znáte to také? Pokud ano, tak už jste právě ve vyšších dimenzích - 4D-5D. Je zde bezpodmínečná láska a klid v srdci, harmonie, a vyrovnanost. A pak chcete tvořit, ano pocit tvořit a být aktivní a využit naplno svých talentů. Nádhera. <3
Posun z 3D do 4D a pak ze 4D do 5D je provázen vždy hlubokou transformací. Každy prožívá tento posun zcela individuálně, mohu mluvit pouze za sebe. U mě vždy šlo o zbavování negativních nánosů z duše, docela bolestivým způsobem, ale díky Bohu ne prostřednictvím nemoci či fyzických bolesti těla. 
Naopak duše, prožila hlubokou očisťovací katarzi, kterou nejsem schopná popsat, ale byl to tak hluboký proces, že jsem cítila, jakobych zemřela. A stále jsem okolí říkala, že jsem zemřela, a zároveň mě to jakoby bylo trapné a rouhavé to říkat, ale tak jsem to cítila. Zde pov2stn7 pocit Fénixe.
Když jsem se po pár hodinách či dnech jakoby znovu narodila, skutečně jsem cítila posun energii do větší čistoty. A tak jsem během let očisťovala svoji duši, stále mě to táhlo k těmto hlubokým procesům, a stále jsem slyšela, že jako člověk a i léčitelka musím mít čistou duši. Ano vždy, jakoby ze mě odešel démon, entita, staré odpadlo... 
Čtvrtá a pátá dimenze nám poskytnou aktualizaci operačního programu a DNA. Proto ve svém léčení mluvím, o přegramovávání mých klientů. Tělu a duši je tak nabídnuta možnost fungovat uvnitř nejnovějšího a nejrychlejšího systému, který pracuje plynule a rychlostí světla! 
Stane se tak, pokud tento proces restartujeme (meditací, cvičením a přechodem na vegetariánskou/raw stravu), takže naše tělo a mysl budou mnohem stabilnější a expanzivnější; bude nám to lépe myslet, budeme kreativnější a náš život bude obecně jednodušší. 
Rovněž budeme daleko otevřenější neustálému plynutí života v každém okamžiku. Budeme mit potřebu žít v proudu života za každé situace, až se to stane naším krédem a životem: jsem PROUD vody. 
Pocítíme v sobě skutečný pocit údivu a vzrušení ze svého života a tato přirozená bezstarostnost nám pomůže přivítat nové možnosti s láskou a vděčností.
O čem píši, to čeká na každého, kdo se už probudil a pokračuje na své cestě léčení a do 4D... 
Píši to, protože jsem si tím samozřejmě sama prošla, je to vše moje zkušenost, nic nikde nekopiruji, protože jen tak mohu být LÉČITELKOU, což je zodpovědné povolání a poslání, a pomáhat v léčení dalším, takže to nemusíte uplně zažívat sami, ale velkou čast ano. 
Pokud jsme odhodlaní zůstat věrní pravdě, svému pravému Já, a milující, tak se odevzdáme s radostí Vesmíru, tedy svému vyššímu já, povzneseme se a odemkneme vědomí pátého rozměru přirozeně, s radostí a lehkostí. 
Důležité je, přitom celém léčení, aby jste nebrali tento přesun příliš vážně! Se svými klienty - tedy moji duchovní rodinou, kterou léčím, se vždy nad vším směju, a pak to jde o hodně lépe se nad tou bolesti a traumatem povznést, které máme všichni zde na Planetě, a říkám: užívejte si to léčení. :D <3 
Užívejme si celý proces a pamatujme, že jde jen o hru vědomí, která nás má dovést k individuálnímu a společnému probuzení. 
Tento posun přivede lidstvo do věku Vodnáře, kdy budeme jako sjednocený harmonický svět pracovat společně v míru a v lásce, což se myslím už děje. 
Je to úžasné. A díky Coroně (latinsky corona: koruna) se tolika lidem otevřela korunní čakra, tedy se probudili, že nás čeká vysněný ráj, který zažívám u nich nahoře u Plejáďanů nebo Arkturiánů, když tam jsem nahoře. Děkuji. Děkuji za tuhle multidimenzionálni zkušenost.
v lásce a ve světle, zdravím drazí...snad jsem vám ten proces vzestupu trochu jasněji přiblížila. 
Pokud cítite, že potřebujete pomoct při tomto přechodu, napište mi, pomohu vám v konzultaci probudit vědomi do 4D, přeprogramovat duši do lásky a ve světle, už jsem tak pomohla hodně ženám i mužum, dnes žiji šťastný život ve 4D. email: lovelightanael@gmail.com / www.terapielecenianael.com 
Vaše, 
v lásce a v 5D 
#vzestup #5D #coronavirus #laska #harmonie #planeta #vzestupdo5D #frekvencelasky #lecenianael #healing #anael #archandele #lecimsvet #milujisebe #arkturiani #plejadane 
Komentáře
* E-mail nebude na webu zveřejněn.